hits

Eg e meg

Evigheter sia eg ha skreve? Så for nye lesere så anbefal eg å les bloggen min fra starten.
Grunnen til at eg ikke ha skreve kom eg inn på ved siste innlegg.
Eg har rett og slett vært helt i kjellern. Følte at om eg skreiv i den tia ville det kun blitt klaging på et nivå som har trukket ned leserne mine og ikke opp sånn som eg ønsker.
Er vell enno ikke komme meg «opp på hesten» men det trykket som ha lie over meg har letta litt.

Eg ha tenkt mye, og en av tingene eg har tenkt på e jo det med vennskap og sosiale settinger. Eg syns jo at eg ikke får dette helt til, og har lurt veldig på ka som eg gjør feil.
Noen rundt meg sei; «du må lær deg å gi litt meir fan». Og eg ha protestert og protestert på det?.
Eg e liksom ikke sånn som person. Eg går «all in» når eg først sats på nokka. Og det gjør jo at man bi såra og lei seg.

I helga ha det vært en Work Shop på Mo, som eg har vært med på å arrangere.
Eg var veldig lei meg fordi koret eg deltok i før var representert med en del deltakere. Det var ufattelig vondt å se di sitte sammen og vite at eg før var en av dem?.

 Work Shop med Vokal Six

Da slo det meg at eg faktisk ha «komme inn i livet» for seint. Dette koret var vell kanskje for meg det første sosiale samholdet eg ha vært med på.
Mens andre har vært innom, videregående skoler, kurs, flere jobber og kanskje andre fritidsysler så har jo ikke eg vært der?.

Joda eg har hatt venner, og har vært på kaffebesøk og slike ting, men det å være en del av en gruppe som et kor, eller en jobb eller lignende har eg jo ikke vært med på.
Og det er jo også en del av en lærerkurve i livet. Trur ikke de som er med på livet i rett rekkefølge skjønn kor viktig sånne ting er. Lære seg uenighet, lære seg avslag og lære seg å forholde seg til alle mennesker, ikke bare de som er dine venner.

Så da eg starta opp i dette koret så trudde eg at ALLE var venner, gode venner alle sammen. Men dette stemmer jo ikke, man er i et samhold men man er jo ikke BFF(best friends forever)  forde.

Det var en vond lærepenge at når man er ute av samholdet så er man «glemt»

Håp dåkk skjønn ka eg mein? Som dåkk som har skifta jobb f.eks, dåkk har jo ikke me dåkk alle dåkkers kollegaer inn videre i livet? Joda noen e med resten av veien, men ikke alle. Likeså fra videregående, noen blir me deg videre, mens andre blir glømt sjøl om man hadde gode relasjoner med dem under den tiden dåkk gikk på skola sammen.

Savner samholdet vanvittig, og er nok en av de største grunnene til at eg ha vært i kjellern såpass lenge.

Savner også det å stille opp for frivillig arbeid i kirka som eg jo gjorde en del av, da koret ble ofte spurt om det. Eg liker å arrangere, eg lik å organisere og eg lik å ta i et tak på sosiale event. Det e sjelden nei i min munn, om det e å vaske kopper, skaffe sponsorer eller hjelpe til med regnskap.
Og det eg ikke kan det prøv eg å lær meg med å spør de som kan.

 Min terapi når eg e i kjellern ha blant annen vært puslespill med katta

2 kommentarer

Helena Westergren

14.03.2018 kl.19:41

fint innlegg :)

ritamariann

15.03.2018 kl.12:19

Tusen takk. Helena Westergren:

Skriv en ny kommentar

ritamariann

ritamariann

50, Rana

Eg er meg! På godt og ondt e eg meg. 50 år gammel kvinne som ikke angre på det som kanskje kan regnes som feiltrinn i ungdommen. Men som i voksen alder ha gjort valg eg sku ha hatt ugjort.

Kategorier

Arkiv